Oscar von Seth

Författare av ”Snö som föll i fjol”, en roman om resande, åtrå, gemenskap och yoga.

 
Fint om vilsna själar som försöker hitta hem genom att åka bort. Tyckte om hur kärlek skildrades, och hur gränserna för olika slags kärlek fick lösas upp.
— Sofia, Bokus 25 augusti 2017
Snö som föll i fjol är en varm roman. Den handlar om självförverkligande och sökande. Boken är lätt att komma in i, inte svårläst och skriven utan onödiga språkliga krusiduller. Fin läsning!
— Kaj, Boktipset 23 augusti 2017
 
 
Mina förväntningar på boken var väldigt höga! Jag förväntade mig massor med känslor, beskrivande miljöer och personbeskrivningar som berör. Allt detta uppfylldes till brädden, men jag blev överraskad av hur starka relationer boken bestod av och hur skön känslan var i kroppen när jag läste den! Kärlek på hög nivå! Längtade varje kväll till att få fortsätta med boken! Det kändes tomt när jag läst klart, hoppas verkligen på en fortsättning!
— Pia, Bokus 19 augusti 2017
Snö som föll i fjol är en underbar berättelse om vänskap och kärlek. En berättelse som gav mig bekräftelse och inspiration att våga tänka nytt, att inte fastna i gamla spår, våga tro på och älska sig själv samt att värdesätta livet - både det förflutna och resan vi har framför oss.
— Jenny, Facebook 17 augusti 2017
 
 
En feelgood roman som jag varmt kan rekommendera till den som antingen vill drömma sig bort, är i ett vägskäl, eller bara vill ha lite härlig läsning. Passar extra bra till dig som vill läsa om relationer, yoga, meditation, kärlek, resa, vänner. En fantastisk bok!
— Johanna, Bokus 16 augusti 2017
Snö som föll i fjol är en varm berättelse där karaktärerna och omgivningarna är väl beskrivna och får en att längta till det genuina Thailand, bortom turismen. En härlig feel-good bok, som man kan välja att läsa med eftertanke till vad som är viktigt i livet, och som man saknar när den tagit slut.
— Lotta, Bokus 20 juni 2017